PRO DETAILING – BIL POLERING

DSC_1206

BLIV SOMMERKLAR

-Din bil fortjener det!  -samt øger bilens værdi! 

Pro-Detailing – Er du en af de kræsne bilejer som kun ønsker det bedste, så er du kommet det rette sted.
Vores detailing er en service i en helt ny liga, med bl.a. en “Servicebog” med vores signatur, når din bil bliver behandlet m.m.

Her har du muligheden for at vælge mellem 3 forskellige beskyttelser.

 • SmartWax/ SmartSealant Serien
  Er den almindelig type af lakforsegling/voks som indholder carnauba voks som er meget kendt blandt klargøringsfirmaer. Beskyttelse op til 8 mdr.
 • Soft99 Fusso Coating 12M
  Bliver brugt til lyn hastighedstog det indeholder teflon der også bliver brugt til stegepander som giver en non-stick effekt og er ekstrem vandafvisende. Beskyttelse op til 12 mdr. 
 • Opti-Coat PRO
  Er en keramisk klarlak og er klart en af de bedste coating man kan få, det  modvirker fugleklatter, ridser & giver max glans mm!. Beskyttelse permanent med 5 års garanti.
 • Opti-Coat PRO+ (#PREMIUM)
  For dem der kun går efter det bedste, dette produkt er skabt til biler der skiller sig ud fra mængden, permanent beskyttelse, holdbarhed samt glans. 7 års garanti.


“Appelsinhud”

Vi udfører også vådslibning af hele lakken

Størstedelen af alle biler idag har en lakoverflade der ligner appelsinhud, Homewash vil derfor anbefale de kritiske bilejer at få vådslibet hele lakken med sandpapir inden poleringen starter, på den måde vil din bil få den bedste “spejlblank, våd look” nogensinde.

Booking af denne behandling sker via mail eller tlf.
Processen udføres på vores klargøringscenter i Ringsted eller hos dig, hvis du har en aflukket garage. Behandlingen tager minimum en hel dag alt efter køretøjets tilstand og størrelse.

For at gøre det så nemt for dig som muligt tilbyde vi også afhentning & levering af din bil mod et mindre tillæg.

Priser
For at kunne lave en fast og fair pris skal vi vide bilens tilstand og størrelse samt om du ønsker en LET – MEDIUM – DYBDEGÅENDE lakpolering, det samme er gældende med hvilken type beskyttelse du ønsker at få behandlet lakken med efter polering.

Søger du en salgspolering eller andet tilbyder vi også det.
Tøv ikke med at kontakte os, vi vil sammen finde den bedste løsning til dig.

Få mere info & video på nederstående link

Læs mere