Professionel bilpleje i Roskilde

Står du og leder efter et professionelt team, der kan klargøre din bil – på en valgfri adresse? Mens du er på arbejde, mens du er sammen med familien derhjemme eller mens du dyrker dine fritidsinteresser. Det får du med mobil bilpleje og mobil bilvask fra HomeWash.

Vi holder til i Glostrup. Hver dag kører vi ud for at servicere kunder på hele Sjælland. Så hvis du har spørgsmål til om vi også kan rengøre og ordne din bil, så tag fat i os her.

Opgaver vi løser

Vi har en ambition om at hver gang du tænker bilpleje, rengøring af bil eller eksempelvis klargøring, så tænker du Homewash. Derfor kan vi løse følgende opgaver for dig i Roskilde:

  • Klargøring af leasingbil – eksempelvis inden aflevering
  • Indvendig bilpleje og vedligeholdelse af privat- og firmabiler
  • Pro-detailing
  • Udvendig polering af bilen
  • Dækskifte – og det gør vi også på din adresse.
  • Lapning af dæk

Uanset hvor beskidt bilen er, uanset hvor snavset den er, så kan vi hjælpe med at få din bil gjort smuk og velplejet igen. Vi har hjulpet rigtig mange kunder i Roskilde, så du vil altid være i trygge hænder.

Bor du tættere mod København, er det de samme services vi leverer. Du kan læse mere om bilpleje i København her.

Vedligeholdelse af både firma- og privatbiler

Vi arbejder for alle typer kunder i Roskilde. Uanset hvor du er bosat henne, så kan vi hjælpe dig. Så når du står og skal have gjort bilen rent – indvendigt eller udvendigt – så kan vi hjælpe dig.

Du kan læse lidt mere om vores priser her.

Vi kender til vigtigheden i at bilsælgeren kan fremvise klargjorte biler, ligesom vi kender til følelsen af at træde ind i en klargjort bilen. Duften og følelsen er fantastisk.

Kontakt og booking

Vi er klar til at tage imod dit telefonopkald, eller din mail, og høre om din opgave.

Du kan også gå direkte ind og booke din tid i vores system. Det gør du på vores kontaktside her. Ellers kan du ringe til os på tlf. 60585800 eller skrive en mail på info@homewash.dk