Professionel bilpleje i Nordsjælland

Homewash.dk tilbyder professionel og mobil bilpleje i hele Nordsjælland. Så er du på jagt efter et firma, der kan få din bil til at shine både ind- og udvendigt? Så er du kommet til de rigtige. Vi klarer det hele for dig, uanset hvor beskidt og snavset din bil er.

Vi tilbyder mobil bilpleje. Det betyder at du ikke skal tage stilling til, hvordan du fragter din bil til os, men vi kommer i stedet for til dig. Så er du ude at spille golf, er du hjemme med familien eller på arbejde, så sender du bare placeringen til os – så klarer vi opgaven.

Vi holder til i Glostrup, men hver dag kører vi ud for at vaske og rengøre biler på hele Sjælland. Måske er vi allerede i nærheden af dig lige nu.

Hvilken type klargøring tilbyder Homewash

I Nordsjælland løser vi rigtig mange klargøringsopgaver for både private, bilforhandlere og andet erhverv. Vi har samlet en liste herunder over de services vi bl.a. kan hjælpe dig med:

  • Klargøring af leasingbil – eksempelvis inden aflevering
  • Rengøring af bil
  • Indvendig bilpleje og vedligeholdelse af privat- og firmabiler
  • Pro-detailing
  • Udvendig polering af bilen
  • Dækskifte – og det gør vi også på din adresse.
  • Lapning af dæk

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe med at klargøre din bil, så anbefaler vi du kontakter os. Så står vi klar til at hjælpe. Tryk her for at komme med kontaktsiden.

Rengøring af biler kræver kærlighed

Vi gør rigtig meget ud af at du får en fed fornemmelse, første gang du træder ind i din klargjorte bil. Derfor bruger vi lang tid, vi er omhyggelige og vi vil levere den bedste service til aftalt tid og pris.

Det kan vi fordi vi var nogle af de første i Danmark til at levere mobil bilklargøring i Nordsjælland. Derfor er vores erfaring guld værd, når biler skal ordnes.

Hvis du er interesseret i at kontakte os, eller booke en tid til din bil, kan du trykke her. 

Kontakt og booking

Vi er klar til at tage imod dit telefonopkald, eller din mail, og høre om din opgave.

Du kan ringe til os på tlf. 60585800 eller skrive en mail på info@homewash.dk

Bor du tættere på Roskilde, kan du læse om bilpleje i Roskilde her.