Mobil bilpleje i København

Skal din bil ordnes ind- og udvendigt? Bor du i København og har du en travl hverdag? Hvad med at få ordnet bilen, på den adresse du vælger?

Med mobil bilpleje og klargøring fra Homewash er du sikret, at din bil ordnes på den lokation, du ønsker. Og endda til nogle af markedets bedste priser.

Rengøringen og vask af din bil kan altså ske mens du sidder på arbejdet, eller mens du hygger dig med familien derhjemme. Du vælger bare tid og sted – så dukker vi op.

Du kan booke en tid her.

Rengøring af biler

I mange år har vi levet af at rengøre biler for mange forskellige typer kunder. Både for private, der ønsker at have deres bil ren og flot, bilforhandlere der skal fremvise bilerne for nye kunder og til dig, der skal aflevere en bil.

Vi tilbyder forskellige former for bilpleje, eksempelvis:

  • Klargøring af leasingbil – eksempelvis inden aflevering
  • Indvendig bilpleje og vedligeholdelse af privat- og firmabiler
  • Pro-detailing
  • Udvendig polering af bilen
  • Dækskifte – og det gør vi også på din adresse.
  • Lapning af dæk

Er det kun bilpleje i København?

Nej, vi tilbyder klargøring og bilpleje på hele Sjælland. Derfor skal du ikke tøve med at tage fat i os, hvis du er endt på siden her og er nervøs for, om vi kan varetage din klargøring. Du kan bl.a. læse om bilpleje i Nordsjælland her.

Når du får gjort biler rent i København kender vi til alle udfordringer med parkering, lange køer og hektiske timer. Derfor har vi en mindre bil, med alt nødvendigt værktøj for at gøre din bil ren som aldrig før.

Kontakt og book tid

På vores kontaktside her, kan du booke en tid til bilpleje og klargøring. Uanset om det er indvendig rengøring af din bil, eller udvendig polering eller vask. Vi er klar.

Tlf. 60585800

Mail: info@homewash.dk